به گزارش مشرق، نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته میشود.
برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته میشود.
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999825.jpg?ts=1702465716000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999823.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999834.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999832.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999829.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999828.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999836.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999835.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999833.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999831.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999830.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999827.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999822.jpg?ts=1702465716000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999821.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999826.jpg?ts=1702465717000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/13/4/3999824.jpg?ts=1702465717000)